| spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! | |
|
+4pSYhotic OwNagE Exst3mE nerMO! 8 posters |
Author | Message |
---|
nerMO! Moderator
| Subject: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Mon Apr 20, 2009 6:26 pm | |
| pozz svim gamerima ... e ovako da malo nametnam novu temu po mom misljenu i kljucnu za opstanak onoga do cega nam je stalo... CyberNet CS 1.6 Server server ce se ugasit, mada opet nisam 100 % siguran , ali to govorim iz razloga sto nam je svakodnevnica gledati kako na serveru ima PW ili je ugasen ili nesto trece..... a i osobno sam upoznat s tim jer sam pricao s doticnom osobom koja drzi server u svojim rukama... e sad... poznavajuci vas,nebitno ali ima vas mnogo, koliko sam vidio vasa razmisljanja o serveru sta bi vi napravili i koliko ste bliski serveru jednostavno voli te ga onoliko koliko i ja pa cak i vise,znam da vam bi bilo zao kad bi se server ugasio . Jer velika su poznanstva upoznata na njim,velika prijateljsta sklopljena,pa cak i rodjaci se spoznali .....ali sve je to bilo na serveru, jeli tako !!!!! E sad nametnut cu kljucno pitanje i zelim vase duboko i pametno razmisljanje sta bi bilo najbolje. -Da kupimo server ( nas vise ) i da budemo u ranku s ostalim doticnim jakim serverima.??? a to se stvarno moze......ili -Da prepustimo da se ugasi ( da ode u zaborav raja koja se je znala zabaviti na server, A TO SMO MI ) Mislim da sam prema vama bio otvoren pa izvolite daj te svoje razmisljanje, pa ce vidjeti dijesmo i sta smo !!!! ja sam uz vas sta god odlucili.......GL | |
|
| |
Exst3mE
Posts : 45 Join date : 2009-04-08 Age : 30 Location : Sarajevo
| Subject: asd Mon Apr 20, 2009 6:37 pm | |
| ehhh da i ja kazem koju... jako zanimljiva tema.. server nije kao prije to svi znamo i mislim da ga manjina nemoze promjeniti jer je sve u rukama "head admina" server je nekad bio mjesto dobrih igraca koju su voljeli raju i cs. To sada nije slucaj jer se sve svodi na rank ko ce biti bolji i ko ce imati jaci skor... mnogi od vas neznaju sta je prije bilo jer ste dosli prije 2-3 mjeseca na server Nebi mi sad bilo zao da se ugasi jer udjem 1 u mjesecu, zbog ljudi koji mi se "gade" btw. sva dobra raja se servera ce mi i dalje biti raja, a ostali nek idu svojim putem toliko od mene .... (L) | |
|
| |
OwNagE Admin
Posts : 40 Join date : 2009-04-06 Age : 32 Location : Gorazde
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Mon Apr 20, 2009 8:40 pm | |
| ja bi da se kupi server...... ali evo ja npr. pare mogu slati ili na racun prebacivati.... samo kako cu ja znati sta je sa tim parama kad bi bio 100% siguran ja bi ih slao nije meni do para ali mi je stalo do raje... | |
|
| |
pSYhotic
Posts : 16 Join date : 2009-04-08 Age : 37 Location : Sarajevo
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Mon Apr 20, 2009 8:44 pm | |
| Ma nista od toga on ce ga prije ugasit nego prodat,on ovo sve namjerno radi,jebiga cejf covjeku... | |
|
| |
.sTunT_101 Admin
Posts : 41 Join date : 2009-04-08 Age : 38 Location : Sarajevo
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Tue Apr 21, 2009 2:46 pm | |
| Ja sam davno se nudio da kupim server ja i pHe smo htjeli kupit server onaj nije dao..
Kako sam gledo cijene servera npr. kgb hosting gdje je ping 19 server sa 24+2 slota kosta 50 maraka, a ja kako sam dobio informacije mido "placa server 80 eura" sto naprosto nije moguce.
Nas se vise moze skupit da kupimo server, da ga odrzavamo, da podjelimo admine zajednickim dogovorom, da ga poboljsamo ubacimo neke nove stvari na njega, nove mape, sve mi to mozemo zajednicki uradit.
JA SAM DA KUPIMO SERVER ALI MAX. DO NEKIH ETO 60KM, JER NEMA SANSE DA JE 80€ SERVER.
HVALA. | |
|
| |
Exst3mE
Posts : 45 Join date : 2009-04-08 Age : 30 Location : Sarajevo
| Subject: sad Tue Apr 21, 2009 3:52 pm | |
| - .sTunT_101 wrote:
- Ja sam davno se nudio da kupim server ja i pHe smo htjeli kupit server onaj nije dao..
Kako sam gledo cijene servera npr. kgb hosting gdje je ping 19 server sa 24+2 slota kosta 50 maraka, a ja kako sam dobio informacije mido "placa server 80 eura" sto naprosto nije moguce.
Nas se vise moze skupit da kupimo server, da ga odrzavamo, da podjelimo admine zajednickim dogovorom, da ga poboljsamo ubacimo neke nove stvari na njega, nove mape, sve mi to mozemo zajednicki uradit.
JA SAM DA KUPIMO SERVER ALI MAX. DO NEKIH ETO 60KM, JER NEMA SANSE DA JE 80€ SERVER.
HVALA. e cuj 80 eura... da placas 80eura nebi ti ping bio 100+, neg bi ti bio ko na lanu i nebi imo 28 slotova neg 280 tako da (necu reci lazes) negovoris istinu (tako su me ucili u osnovnoj ) btw. sto se tice servera NEBI PARE NIKAD DAO NITI CU IH DATI! | |
|
| |
rena
Posts : 1 Join date : 2009-04-08 Age : 36 Location : Zagreb, Croatia
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Fri Apr 24, 2009 9:40 pm | |
| Nermo, ako se zaposlim negdje, možeš računati na mene, u vezi onog prijedloga koji si predložio, ako nas bude dosta zainteresirano za to. | |
|
| |
_dj_MuhameD_
Posts : 20 Join date : 2009-04-07 Age : 30 Location : Buzim
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Fri Apr 24, 2009 10:39 pm | |
| Hasan,Rijad, skull, nermo,i Fudo su uzeli server tako sam ja cuo | |
|
| |
RUZA Admin
Posts : 16 Join date : 2009-04-07 Age : 32 Location : Buzim
| Subject: hahaha Fri Apr 24, 2009 10:54 pm | |
| hahahahahaahhaahahaha too muhamedeee | |
|
| |
nerMO! Moderator
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Fri Apr 24, 2009 11:48 pm | |
| e bas mi je drago sto je jedan momak ovdije uz moje misljenje, a naravno i vi ostalii renato xD iskazite svoje misljenje pa da vidimo u cijelosti dije stojimo.... | |
|
| |
.sTunT_101 Admin
Posts : 41 Join date : 2009-04-08 Age : 38 Location : Sarajevo
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! Sat Apr 25, 2009 12:22 am | |
| Ma ja sam za to da kupimo server i da ga sacuvamo i jos boljim da ga napravimo | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! | |
| |
|
| |
| spasimo ono do cega nam je stalo....!!!!! | |
|